Åben B67

Imperial stout – 10,5%

 

 

 

 

 

 

 

På lager

Et rigtig godt bud på en imperial stout fra Åben med en god mængde ristet malt i smagen og chokoladenoter, der bidrager til både afrunding og fylde i eftersmagen. Den sidder lige i skabet!

Bryggeriet Åben har skabt flere gode stouts gennem tiden. B67 er i dens natur, Imperial Stout, en fyldig een af slagsen med forholdsvis høj alkoholprocent. Procenten er ikke så høj, at det er umuligt at nyde øllen alene. Har du en makker at skåle med, hvor I efter en tår kan nikke anerkendende til hinanden og Åbens fornemmelse for håndværk, er det bestemt en deling af øllen værd. Ellers, køb to 🙂

ABV: 10.5%

Untappd: 3.77.

Tappet 04/05/20

33 cl. flaske.

 

Bryggeriet Åben:

Brygmester Philip Hulgaard og barndomsvennen Johannes Karstoft besluttede sig for, at de ville starte med at brygge i 2016. På det tidspunkt anede de ingenting om øl, men gik til stålet med ildhu. Hobbyen greb om sig, og de fik lov til at låne et hjørne af en gården, som Philip er vokset op på i Kolding.

Nu dyrker Johannes, der er landmand, selv malten, som de bruger i øllen. Hjørnet af laden er med tiden blevet til hele laden, overetagen af stuehuset og en stor container på gårdspladsen.

Oplaget var på 85.000-90.000 liter i 2019 og er kun voksende. I 2019 modtog Åben også en hæderspris af Danske ØlEntusiaster – DØE.

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...