Åben Stolen Fruit, Red Berries

Tilbud

Berliner Weisse – 5,4%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke på lager

Red Berries har Berliner Weissens skarphed og samtidig en rund og flot fylde i smagen; mere fyldig end din traditionelle Berliner, og så er der MASSER af frugt i både næse, smag og fyldighed.

Åben genopfinder sig selv med hvert bryg i Stolen Fruit-serien. Denne Berliner Weisse er brygget på bær, der findes i mange danske haver – brombær, hindbær, ribs, solbær og sorte kirsebær. Den er både fyldig og frugtrig og, grundet den store mængde frugt, knap så skarp som en traditionel Berliner Weisse. Den er afgjort et godt bud på en dansk version af stilarten!

ABV: 5.4%. Untappd: 3.68%.

Tappet 03/08/20

33 cl. flaske.

 

 

 

Bryggeriet Åben:

Brygmester Philip Hulgaard og barndomsvennen Johannes Karstoft besluttede sig for, at de ville starte med at brygge i 2016. På det tidspunkt anede de ingenting om øl, men gik til stålet med ildhu. Hobbyen greb om sig, og de fik lov til at låne et hjørne af en gården, som Philip er vokset op på i Kolding.

Nu dyrker Johannes, der er landmand, selv malten, som de bruger i øllen. Hjørnet af laden er med tiden blevet til hele laden, overetagen af stuehuset og en stor container på gårdspladsen.

Oplaget var på 85.000-90.000 liter i 2019 og er kun voksende. I 2019 modtog Åben også en hæderspris fra Danske Ølentusiaster – DØE.