Åben Bryg 61

Tilbud

New England IPA – 5,5%

 

 

 

 

 

 

 

 

På lager

Bryg 61 er en lækker, saftig og frugtet NEIPA – Bryggeri Åbens første professionelle øl, og hvilken start. Øllen er et rigtig god take på stilarten. Den svæver mellem let til medium bitterhed og har en behagelig, rund og fyldig krop med masser af frugt-aroma. Den fyldige frugtsmag er en eksplosion i næse og første indtryk, og bagefter træder bitterheden fra humlen ind og gør oplevelsen komplet!

ABV: 5,5%, IBU: 35

Untappd: 3,66

Tappet 04/09/20

33 cl. flaske

 

Bryggeriet Åben:

Brygmester Philip Hulgaard og barndomsvennen Johannes Karstoft besluttede sig for, at de ville starte med at brygge i 2016. På det tidspunkt anede de ingenting om øl, men gik til stålet med ildhu. Hobbyen greb om sig, og de fik lov til at låne et hjørne af en gården, som Philip er vokset op på i Kolding.

Nu dyrker Johannes, der er landmand, selv malten, som de bruger i øllen. Hjørnet af laden er med tiden blevet til hele laden, overetagen af stuehuset og en stor container på gårdspladsen.

Oplaget var på 85.000-90.000 liter i 2019 og er kun voksende. I 2019 modtog Åben også en hæderspris fra Danske Ølentusiaster – DØE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...