Buxton x Omnipollo Coward 2021

Buxton x Omnipollo Imperial Pastry Stout 11%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På lager

Bryggerierne Buxton og Omnipollo har gjort det igen – sammensat en Imperial Pastry Stout, der er ualmindeligt lækker!

Coward 2021 er et nyt take på et omstridt samarbejde mellem de to bryggerier fra 2017. Første version kaldte de Yellow Belly, et politisk statement i sig selv, der refererede til kujoner, der havde behov for at maskere sig for at udøve kriminelle og racistiske handlinger.

Budskabet fra de to bryggerier var både fordømmende og fremadrettet positivt, og øllen skabte, grundet indpakningen og det medfølgende statement, overskrifter. Coward 2021 bærer også et politisk budskab illustreret på dåsen, og bryggerierne står stadig ved det statement, de sendte brygget på gaden med. Den positive del af budskabet er citeret direkte her:

“This beer is brewed to celebrate all things new, open minded and progressive. A peanut butter biscuit stout with no biscuits, butter or nuts. Taste, enjoy, and don’t be prejudiced. Brewed with aromas.”

Overskrifter og budskaber til side kan man ikke komme udenom, at det her er en absolut lækkerbisken, der sagtens kan deles – men man bør have en hver.

Allergener: Byg, havre, hvede, laktose.

 

ABV: 11%

Untappd: 4.44

33cl dåse

 

Buxton Brewery

Geoff Quinn startede som mange andre bryggere op i en garage i 2009. I garagen finpudsede han  sin bryggeteknik, fik nye idéer og smed gamle væk. Efter et år var han klar til at leje sig ind på brygudstyr, lavede sit første kommercielle bryg og har ikke set sig tilbage siden. I dag ejer han sit eget bryggeri, der ligger i … Buxton. Her brygger han og hans partnere cirka 9000 liter øl om ugen.

Buxton er oppe på et udvalg af omkring 30 enestående bryg. Bryggeriet eksperimenterer konstant med både brygning, lagring og samarbejder med andre bryggerier. Blandt andet svenske Omnipollo, der også er et velkendt navn for mange entusiaster.

 

 

Du kunne også være interesseret i...