Buxton Rain Shadow 2021

Buxton Rain Shadow Imperial Stout – 10.0%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På lager

Rain Shadow er en Imperial Stout fra Buxton. Brygget med sans for detaljen har opskriften været 8 måneder undervejs, før bryggeren var tilfreds. Det er der kommet en maltet, fyldig og kraftig imperial stout ud af – klassisk stout-eufori! Denne her er fra 2021, men der er findes også fadlagrede varianter af Rain Shadow, som har ligget på fad i et år. To af dem kan du købe her i shoppen. Der er virkelig mulighed for at teste smagsvarianterne og forskellen i bryggets karakter ud!

Allergener: Byg, havre, hvede.

 

ABV: 10.0%, IBU: 75

Untappd: 4.07

33 cl. dåse

 

Buxton Brewery

Geoff Quinn startede som mange andre bryggere op i en garage i 2009. I garagen finpudsede han  sin bryggeteknik, fik nye idéer og smed gamle væk. Efter et år var han klar til at leje sig ind på brygudstyr, lavede sit første kommercielle bryg og har ikke set sig tilbage siden. I dag ejer han sit eget bryggeri, der ligger i … Buxton. Her brygger han og hans partnere cirka 9000 liter øl om ugen.

Buxton er oppe på et udvalg af omkring 30 enestående bryg. Bryggeriet eksperimenterer konstant med både brygning, lagring og samarbejder med andre bryggerier. Blandt andet svenske Omnipollo, der også er et velkendt navn for mange entusiaster.